Over Charlotte Labee

Pieken en dalen. Succes en tegenvallers.

Pieken en dalen. Succes en tegenvallers.

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Ze geeft op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruikt daarbij de theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring.

Charlotte werd geboren eind tachtiger jaren in Roosendaal. Op haar 17e vertrok ze naar Milaan om haar carrière te starten als model. In 2008 werd ze verkozen tot Miss Universe Nederland. Na haar verkiezing presenteerde ze diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Ze trouwde en kreeg een zoon.

Maar Charlotte kende ook mindere perioden. Daar is ze open en eerlijk over.

Haar kledinglijn ging failliet, ze kreeg baarmoederhalskanker, een burn-out en vlak na de bevalling van haar zoon, brandde haar huis af.

Begin 2017 gooide Charlotte het roer om. Ze veranderde haar levensstijl en ging op zoek naar nieuwe inzichten en toepassingen om op een meer evenwichtige en stabiele manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staan. Ze verdiepte zich in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding en beweging. Rondde haar opleidingen ‘Neural Cause Effects’ , NLP en ‘Body Mind Reset’ af en volgde de opleiding Orthomoleculair Deskundige.

Charlotte helpt met haar kennis en kunde mensen die het gevoel hebben dat er meer in zit dan er nu uitkomt.

In zowel hun werk- als privéomgeving. Ze heeft een aanpak ontwikkeld die mensen helpt om uit hun vaste, bestaande patronen te komen en met een nieuwe mindset doelstellingen te realiseren.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke week gratis tips & tricks over geluk, genieten en gezondheid

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.