Spreker

Succesvol groeien: Meer geluk, genieten en gezondheid.
Op het werk en in je privéleven!

Groeien: Meer geluk, genieten en gezondheid.

Charlotte vertelt op een ontwapenende en leerzame manier over hoe je als individu succesvoller bent als je meer inzicht verkrijgt in hoe je eigen brein werkt en je mindset daadwerkelijk weet te veranderen. Dat is waar het bij Charlotte over gaat. In klip en klare taal zegt ze waar het op staat. Waar het om gaat. Op een positieve en aanstekelijke manier. Met een toegankelijk en relativerend verhaal.Ze vertelt vanuit eigen ervaring over het continue proces van doelen stellen en realiseren.

Onderbouwd met theorie en praktijkvoorbeelden.

Charlotte geeft verrassende inzichten hoe het brein werkt. Hoe je mindset je beperkt of hoe het je kan laten groeien. Om succesvoller en effectiever te zijn in je leven. Gelukkiger, gezonder en meer genieten. Het gaat in het leven niet over positief of negatief. Het gaat over leren en ontwikkelen. Elke dag opnieuw. Met die mindset haal je meer uit je leven! Charlotte heeft een eigen Golden Growth Model® ontwikkeld, dat bestaat uit 6 gouden regels waarmee iedereen in 60 dagen met een nieuwe mindset een nieuwe start kan maken en nieuwe doelstellingen kan realiseren. Dit model vormt de rode draad in haar lezing en presentatie.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke week gratis tips & tricks over geluk, genieten en gezondheid

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.