Business

Brainbalance in (jouw) bedrijf

Brain Balance in business

Als ondernemer ligt het gevaar van de ratrace altijd op de loer. 80-urige werkweken en een stroom aan deadlines zijn eerder regel dan uitzondering en een constante focus is vereist om de onderneming te laten groeien.

Toch blijkt dit presteren op het scherpst van de snede voor de meeste ondernemers op termijn nauwelijks vol te houden. Een belangrijke oorzaak: een veelvoorkomende disbalans in de hersenen die mensen vatbaar maakt voor stress en werkdruk, zegt Charlotte Labee.

In haar lezing Brain Balance in business toont de bekende spreker en Brain Balance expert op overtuigende wijze aan hoe ons westerse leefpatroon leidt tot een verstoorde balans tussen het rationele en onderbewuste brein. Dit kan uitmonden in een scenario dat elke ondernemer vreest: een burn-out met alle persoonlijke én zakelijke gevolgen van dien.

Je bedrijf is een spiegel van jouzelf

Het geschetste scenario van een burn-out als ondernemer is zeker niet irreëel, zo blijkt uit de cijfers. 1 op de 6 werkende mensen krijgt te maken met burn-outklachten en ondernemers lopen extra risico. Niet zo vreemd als je bedenkt dat de gemiddelde ondernemer in zijn bedrijf manusje-van-alles is en onder meer marketing, uitvoering, strategie en administratie voor zijn rekening neemt.

Als ambitieus ondernemer loop je tegen vele processen aan, van het oprichten van je bedrijf tot het aansturen van 500 fte’s. De onderneming fungeert hierbij als een spiegel voor jezelf. Hoe flexibel ga jij om met tegenslagen? Hoe bewerkelijk is stress op de werkvloer? En hoe beïnvloedt stress alle geledingen in jouw bedrijf en het uiteindelijke winstresultaat?

Voor boekingen of informatie aanvragen neem contact op met Quality Bookings

Yannicke van Anen,
+31 (0)36 - 848 11 21

Stappenplan voor structurele levensverandering

In haar lezing Brain Balance in business laat Charlotte zien hoe je met de juiste aanstuurprocessen vanuit je brein een gelukkiger leven kunt koppelen aan een hoger winstresultaat. Op verrassende wijze demonstreert ze hoe balans op de werkvloer alleen mogelijk is als een gevolg van balans in je brein. Dan pas kun je als ondernemer de juiste flow bereiken en je doelen succesvol najagen.

Op basis van de door haarzelf ontwikkelde Golden Growth methode hanteert Charlotte een effectief stappenplan om de balans in je ondernemersleven te hervinden. Als Brain Balance expert en specialist in voeding en neurowetenschappen, reikt deze bevlogen spreker gepassioneerde ondernemers alle tools aan die nodig zijn om een positieve levensverandering te realiseren.

Deze lezing / workshop is aftrekbaar voor de belasting als ondernemer en zzp-er. Als je medewerker bent dan zijn de meeste werkgevers bereid om te investeren in hun personeel. Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit zijn daarin belangrijke peilers. Check of je werkgever bereid is deze investering in jou te doen.

Lezing over Brain Balance in business boeken

De lezing Brain Balance in business is geschikt voor elke ondernemer die het maximale uit het leven wil halen en die het gevoel heeft dat zijn of haar potentieel nog niet ten volle wordt benut. Charlotte legt uit hoe je door ogenschijnlijk simpele veranderingen in leefstijl een betere scherpte en prestaties kunt bereiken. Dit begint allemaal in je brein.

Wil jij de presentatie Brain Balance in business boeken voor jouw ondernemerscongres of wil je meer informatie over de voorwaarden? Twijfel dan niet en vraag naar de mogelijkheden om de populaire spreker Charlotte Labee in te huren voor een lezing op maat.

Voor boekingen of informatie aanvragen neem contact op met Quality Bookings

Yannicke van Aanen, +31 (0)36 - 848 11 21

Babs Soares-Scheelings

Open minded en nieuwsgierig ging ik naar de allereerste mindset Talk van Charlotte bij LOT&DAAN in Rotterdam… Charlotte heeft mij gestimuleerd om ook iedere dag bezig te zijn met je mind en dat je deze grijze massa wel degelijk kunt trainen! Als ik naar 5 maanden geleden kijk en naar vandaag – waar ik al niet sta en hoe zij mij hierin heeft geholpen – Wauw! Zo fijn! Ik raad de Mindset Talk, het volgen van Charlotte op haar social media kanalen echt zo aan. Oh ja.. enne de te leuke Mindset kaartjes die wij tijdens de Talk kregen, zitten standaard in mijn tas met de opdrachtjes erop bedacht door Charlotte – Ik doe er iedere dag 1 en sleep ook mijn vriendinnen hierin mee! We gaan met zijn allen naar de volgende Talk!

Babs Soares-Scheelings
Gastvrouw bij TendenzKappers
Michelle Coops

Charlotte is een vrouw die het podium letterlijk ‘rockt’. Ze weet een fascinerend, maar ingewikkeld onderwerp als het brein en stress heel toegankelijk en praktisch te maken. En dat doet ze op een super inspirerende, energieke manier. In alle jaren dat ik Charlotte ken is ze gigantisch gegroeid, maar haar oprechtheid, haar positiviteit en kracht zijn er altijd al geweest. Bovendien is ze voor mij een echte inspiratiebron als het gaat om ‘aanpakken’ en ondernemerschap. Charlotte is sensitief, maar daadkrachtig en is altijd mijn go-to person als ik even overvoerd ben met stress. Naar haar luister ik ook daadwerkelijk ;). Haar talks en trainingen: definitely worth going to!!

Michelle Coops
Rebelicious Business owner of training agency Be a Brand Rebel, Brand Strategy, Storytelling, Persuasion
Wouter Besters

Op 9 september een inspirerende masterclass bij Charlotte gevolgd. Een aanrader voor iedereen die open staat om het maximale uit het leven te halen. De kennis, nieuwe inzichten en vooral de interactie met het publiek deed Charlotte fantastisch. Een warme persoonlijkheid die open staat voor al je vragen. Geen seconde spijt gehad van deze leerzame middag. De opgedane ervaringen al kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Ook als ondernemer heb ik er veel aan gehad om bepaalde situaties beter te kunnen inschatten. Ik kan de masterclass van Charlotte iedereen aanbevelen.

Wouter Besters
The Conversion Department. For Growth.
Michelle van Stijn

Ik heb Charlotte dit jaar leren kennen. Bij onze eerste afspraak was mij binnen 3 minuten duidelijk, Charlotte is niet zomaar een ervaringsdeskundige. Haar drive is echt “de ander” te willen helpen. In drie uur tijd deelt zij helder en duidelijk hoe je direct jezelf kunt resetten naar een nieuwe mindset en gedrag. Een lezing vol kwetsbare kanten van haarzelf, vol humor en een grote interactie met de zaal. Deze lezing is echt interessant voor iedereen zowel mensen hoog in het bedrijfsleven, ondernemers, zorg, gemeente en iedereen die zichzelf een minder stressvol en gezondere mindset gunt. Ik ben echt heel dankbaar dat Charlotte op mijn pad is gekomen.

Michelle van Stijn
Internationaal Sales en Team Trainer, spreker, Interim, Coach, DiSC gecertificeerd, NLP

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.