Bouw

Brainbalance in (jouw) bedrijf

Brain Balance in de bouw

De bouw is een sector die wordt gedomineerd door technologie en deadlines. Maar hoe goed zijn onze hersenen daar eigenlijk op berekend? In haar lezing Brain Balance in de bouw bespreekt Charlotte Labee de disbalans in onze hersenen die ten grondslag ligt aan de toenemende werkdruk en burn-outpercentages in de bouw.

Charlotte is expert op het gebied van neurowetenschappen en voedingsleer en geniet bekendheid als auteur, ondernemer en spreker. Als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en stressgerelateerde gezondheidsproblemen, heeft ze het unieke Golden Growth model ontwikkeld om beter in balans te raken en de hoge eisen in sectoren zoals de bouw het hoofd te kunnen bieden.

Bouw stelt hoge eisen aan werknemer

Hoewel onderzoeksbureaus melding maken van toenemende werkdruk en uitvalpercentages in nagenoeg elke sector, is de bouw een branche die van oudsher bekend staat als extra belastend voor de werknemer. Niet alleen in lichamelijk opzicht vanwege het fysiek zware werk dat de norm is, maar nu meer dan ooit ook in mentaal opzicht vanwege strakke deadlines en nieuwe technologieën.

Ons miljoenenjaren oude brein is niet bestand tegen dit soort snelle veranderingen en heeft moeite om onder invloed van al deze prikkels stressvrij te blijven. In een bouwsector waar vanuit veiligheidsoverwegingen een enorme focus wordt gevraagd en waar complexe projecten en grote bedragen gebruikelijk zijn, wordt het brein van steeds meer werknemers overbelast.

Voor boekingen of informatie aanvragen neem contact op met Quality Bookings

Yannicke van Anen,
+31 (0)36 - 848 11 21

Van dieptepunt naar droom in 60 dagen

Het resultaat van bovengenoemde ontwikkelingen laat zich niet moeilijk raden: dit begint met vermoeidheids- of gezondheidsklachten en eindigt uiteindelijk met een burn-out. In haar lezing Brain Balance in de bouw legt Charlotte als Brain Balance expert op begrijpelijke wijze uit hoe een disbalans tussen ons rationele en onderbewuste brein ontstaat en hoe we deze kunnen herstellen.

Op onderhoudende wijze beschrijft de ervaren spreker wat ons vatbaar maakt voor werkdruk en hoe we onze stressbestendigheid op simpele wijze kunnen vergroten. Overtuigend toont zij aan hoe elke medewerker in de bouw – van de werkvloer tot het management – al in 60 dagen zijn breinbalans kan herstellen, werkplezier kan terugvinden en dromen in het leven kan najagen.

Deze lezing / workshop is aftrekbaar voor de belasting als ondernemer en zzp-er. Als je medewerker bent dan zijn de meeste werkgevers bereid om te investeren in hun personeel. Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit zijn daarin belangrijke peilers. Check of je werkgever bereid is deze investering in jou te doen.

Lezing over Brain Balance in de bouw boeken

Het inhuren van Charlotte voor een lezing over Brain Balance in de bouw is een uitstekend idee voor elke bouworganisatie die effectief wil inspelen op actuele thema’s als werkdruk, stressmanagement en technologische verandering. Met een onderhoudende spreekstijl en concreet stappenplan weet deze bedreven spreker de zaal van begin tot eind te boeien en aan te zetten tot actie.

Ben jij benieuwd naar de voorwaarden om deze Brain Balance expert te boeken voor jouw bouwcongres of seminar? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de presentatie Brain Balance in de bouw. In overleg is een maatwerk presentatie mogelijk.

Voor boekingen of informatie aanvragen neem contact op met Quality Bookings

Yannicke van Aanen, +31 (0)36 - 848 11 21

Michelle Coops

Charlotte is een vrouw die het podium letterlijk ‘rockt’. Ze weet een fascinerend, maar ingewikkeld onderwerp als het brein en stress heel toegankelijk en praktisch te maken. En dat doet ze op een super inspirerende, energieke manier. In alle jaren dat ik Charlotte ken is ze gigantisch gegroeid, maar haar oprechtheid, haar positiviteit en kracht zijn er altijd al geweest. Bovendien is ze voor mij een echte inspiratiebron als het gaat om ‘aanpakken’ en ondernemerschap. Charlotte is sensitief, maar daadkrachtig en is altijd mijn go-to person als ik even overvoerd ben met stress. Naar haar luister ik ook daadwerkelijk ;). Haar talks en trainingen: definitely worth going to!!

Michelle Coops
Rebelicious Business owner of training agency Be a Brand Rebel, Brand Strategy, Storytelling, Persuasion
Babs Soares-Scheelings

Open minded en nieuwsgierig ging ik naar de allereerste mindset Talk van Charlotte bij LOT&DAAN in Rotterdam… Charlotte heeft mij gestimuleerd om ook iedere dag bezig te zijn met je mind en dat je deze grijze massa wel degelijk kunt trainen! Als ik naar 5 maanden geleden kijk en naar vandaag – waar ik al niet sta en hoe zij mij hierin heeft geholpen – Wauw! Zo fijn! Ik raad de Mindset Talk, het volgen van Charlotte op haar social media kanalen echt zo aan. Oh ja.. enne de te leuke Mindset kaartjes die wij tijdens de Talk kregen, zitten standaard in mijn tas met de opdrachtjes erop bedacht door Charlotte – Ik doe er iedere dag 1 en sleep ook mijn vriendinnen hierin mee! We gaan met zijn allen naar de volgende Talk!

Babs Soares-Scheelings
Gastvrouw bij TendenzKappers
Michelle van Stijn

Ik heb Charlotte dit jaar leren kennen. Bij onze eerste afspraak was mij binnen 3 minuten duidelijk, Charlotte is niet zomaar een ervaringsdeskundige. Haar drive is echt “de ander” te willen helpen. In drie uur tijd deelt zij helder en duidelijk hoe je direct jezelf kunt resetten naar een nieuwe mindset en gedrag. Een lezing vol kwetsbare kanten van haarzelf, vol humor en een grote interactie met de zaal. Deze lezing is echt interessant voor iedereen zowel mensen hoog in het bedrijfsleven, ondernemers, zorg, gemeente en iedereen die zichzelf een minder stressvol en gezondere mindset gunt. Ik ben echt heel dankbaar dat Charlotte op mijn pad is gekomen.

Michelle van Stijn
Internationaal Sales en Team Trainer, spreker, Interim, Coach, DiSC gecertificeerd, NLP
Wouter Besters

Op 9 september een inspirerende masterclass bij Charlotte gevolgd. Een aanrader voor iedereen die open staat om het maximale uit het leven te halen. De kennis, nieuwe inzichten en vooral de interactie met het publiek deed Charlotte fantastisch. Een warme persoonlijkheid die open staat voor al je vragen. Geen seconde spijt gehad van deze leerzame middag. De opgedane ervaringen al kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Ook als ondernemer heb ik er veel aan gehad om bepaalde situaties beter te kunnen inschatten. Ik kan de masterclass van Charlotte iedereen aanbevelen.

Wouter Besters
The Conversion Department. For Growth.

Charlotte is te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.